Brušenje
Slika 1 Brzo, jednostavno i ergonomsko brušenje i renoviranje betonskih površina i rubova. Pokretne glave za brušenje glave omogućavaju više radnih pozicija. Individualno podesiva zaštita od prašine i niske vibracije osiguravaju ugodno brušenje.
Frezanje i glodanje

Slika 1 Inovativna tehnologija za glodanje i frezanje svih površina sa značajnim uvećanjem performansi. Kompaktan dizajn, laka upravljivost i niske operativne težine ih čine vrlo efikasnim i svestranim za glodanje i frezanje betona, estriha, pa čak i asfalta u svim uslovima rada

Čišćenje
# Višenamjenske mašine za čišćenje i poliranje velikih brzina za primjenu na svim vrstama podova. Prava rješenja za profesionanu primjenu koja daju vrhunske rezultate. Nizak nivo buke i prašine, te ugrađena zaštita pogona osiguravaju izuzetno ugodan rad.
Glačanje
#

Manuelni i samohodni uređaji za ravnomjernu i kompaktnu završnu obradu betona omogućavaju jednostavan i siguran rad. Podesivi rukohvati, brzine rada te odabir pogona pružaju opcije koje ove mašine čini pogodnim za teške radove u građevinarstvu.