Slika 1

Putzmeister razvija, proizvodi, prodaje i služi svojim klijentima širom svijeta sa tehnički visokom kvalitetom i uslužno orijentiranim mašinama. u slijedećim područjima: polaganje betona, kamionske pumpe za beton, stacionarne pumpe za beton, miješanje betona, industrijska tehnologija, cijevi za prenos čvrstih industrijskih tvari, polaganje betona i uklanjanje iskopanog materijala u tunelima i podzemnim objektima, roboti i tehnologija za rukovanje sa materijalima, mašine za proizvodnju maltera, mašine za malterisanje, prenos estriha, injektiranje i posebnu primjenu.

slide2

Putzmeister mašine, oprema i sistemi za izgradnju tunela.

slide2

Veliki raspon moćnih mašina za gradilišta: transporteri estriha, pumpe za fini beton, pumpe za špricanje finog maltera, pumpe za boje.

PUMI
Slika 1 Originalni Putzmeister PUMI ® kombinira pumpu, mikser i rampu u jednom stroju. To je dodatak u floti kamiona-mješalica koju posjeduju uslužno i potrošački orijentirani do-bavljači gotovog betona.
Stacionarne pumpe
Slika 1 BSA 1409 D je dizajniran sa modernim plastičnim poklopcem. Ispod njega je snažan motor sa 6 cilindara, snage 140 kW. Deutz diesel motori pokreću betonsku pumpu sa hodom klipa od 1400 mm koja, pri pritisku od 106 bara, na izlazu daje maksimalno 94 m³/h, .
Kranovi i RV
# Kod velikih projekata faktor vremena igra sve važniju ulogu u polaganju betona. Kod nemogućnosti upotrebe pumpe za beton montirane na kamionu, stacionarne rampe ili mehanički ditributori su u mogućnosti da ponude efikasno rješenje.
Rezervni dijelovi
# Putzmeister originalni i certificirani dijelovi sa garancijom se isporučuju direktno na vašu lokaciju. Elektronski katalog rezervnih dijelova (PEDOC-ETK) i integrirani online sistem naručivanja omogućuju brzi pronalazak originalnih dijelova koje trebate.