Slika 1

MEVA je široko priznata i cijenjena kao vodeći međunarodni dobavljač inovativnih rješenja za oplate. Firma je osnovana 1970 godine i danas služi građevinare na preko 40 lokacija širom svijeta . MEVA je lider u kvalitetu i tehnologiji, inženjeringu i uslugama. Betonski radovi bilo koje vrste i veličine su stalni izazov za uposlenike firme MEVA.

slide2

Meva nudi veliki izbor svih vrsta zidnih oplata koje zadovoljavaju kriterije i potrebe mnogih projekata. Alu, kružne, oplate velikih razmjera, te brojne druge su rađene na osnovu iskustava i potreba brojnih građevinara sa velikim akcentom na sigurnost.

slide2

Sistemi za penjanje se mogu koristiti kao radna skela, platforma za podršku zidne oplate, oplata za penjanje, nagibna oplata za penjanje. Sistem platformi je idealan za izgradnju nebodera, mostova, te drugih infrastrukturnih projekata.

Oplata za betonske ploče
Slika 1 Oplate za betonske ploče su idealne za industrijske i građevinske projekte. Oplate su stabilne zahvaljujući širokom gabaritu s robusnim okvirima od pocinčanog čelika i trpe veliko opterećenje. Montaža je jednostavna i zahtijeva minimalnu upotrebu radne snage.
Skele

Slika 1 Sigurnost je ključni faktor na svakom gradilištu. Moderni sistemi skela moraju ispuniti i zahtjeve za efikasan transport, te brzo i jednostavno rukovanje. Radne platforme su brzo spremne za upotrebu, a sigurnosni mehanizmi se automatski uključuju.

Dodatna oprema
# Svi MEVA proizvodi su podržani sa dodatnom opremom koja omogućuje njihovu maksimalnu iskoristivost. Na raspolaganju vam stoje ploče, grede, spojni elementi, transportna oprema, te drugi proizvodi neophodni za svakodnevni rad.
Podrška
# Kupcima se nudi sveobuhvatna stručnost i odgovora za sva pitanja koja mogu imati u vezi oplate. Inženjeri su u stalnom kontaktu jedni s drugima i sa gradilištima što im omogućuje da koriste svoje praktično iskustvo za planiranje projekata.