Slika 1

Širok opseg Liebherr postrojenja za miješanje betona uključuje vertikalne i horizontalne konfiguracije, kao i mobilne sisteme. Brojne varijante i sistemi mješalica garantuju pouzdanu primjenu u transportu betona, što se, isto tako, odnosi i na montažne jedinice i tvornice betonskih proizvoda. 
Također, mogu biti ostvarena i posebna rješenja prema zahtjevu kupaca.

slide2

Liebherr postrojenja za reciklažu se koriste svugdje gdje količina rezidualnog betona, maltera ili estriha mora biti proizvedena na ekološki prihvatljiv način.

slide2

Liebherr gradi kamione mješalice po mjeri, a u skladu sa zahtjevima kupaca u vezi šasije, nominalne veličine, dizajna, boje i pribora.

Sistemi mješalica
Slika 1 Postrojenje s priloženim mikserom sa duplim vratilom sada može proizvesti mješavinu betona visoke kvalitete kao što su valjani beton (RCC), cementno tretirana baza (CTB), samozbijajući beton (SCC), itd. Veća fleksibilnost i varijabilnost povećava mogućnost primjene postrojenja.
Kontrolni sistemi
Slika 1 Garancija najveće kvalitete miješanja kao i isplativost operacije može biti vrlo zahtjevna za kontrolne sisteme betonara. Dizajnirani po industrijskim standardima otvorenog sistema, sistemi za mjerenje i regulaciju izrađeni po Liebher tehnologiji za miješanje ostaju kompatibilni za budući razvoj.
Transportne trake
# LTB pokretna traka je najisplativije rješenje za transport materijala kao što su beton, pijesak, drobljeni kamen ili šljunak iz miksera za beton na gradilište.
Mjerna tehnologija

# Litronic mjerna tehnologija za utvrđivanje:
- nivoa vlage
- prisustvo vode
- debljine omotača
- temperature.